Tilbehør til syning af Cirkler

Item #: 920392096
Tilbehør til syning af Cirkler er det perfekte værktøj, når du vil give dine syprojekter en iøjefaldende dekoration. Skab cirkler, blomster eller dele af cirkler til unikke borter eller smukke grafiske mønstre. Sy cirkler op til 26cm i diameter og kombiner dem til ekstra store dekorationer. Kun fantasien sætter grænser!

Du kan anvende næsten alle typer sømme*, når du syr med dette tilbehør, så prøv med din yndlingssøm. Mulighederne er lige så uendelige som de cirkler, du kan sy!

Med Tilbehør til syning af Cirkler kan du sy cirkler med diameter fra 6cm helt op til 26cm. Du finder målene på linealen trykt både i cm og tommer.

* Du kan ikke anvende sømme med en bredde på mere end 7mm, ligesom sømme der indeholder baglæns transport heller ikke kan anvendes.

 

TIPS & HINTS

Forlænger/Quiltebord

Vi anbefaler, at du anvender et forlængerbord, når du syr med Tilbehør til syning af Cirkler. Dette giver ekstra støtte til stoffet og gør det nemmere for dig, når du syr. Forlængerbord/Quiltebord kan tilkøbes.

Stoftykkelse

Hvis du syr med meget kraftigt stof eller har f.eks. pladevat under stoffet, kan du risikere, at stiften ikke kan holde stoffet på plads på linealen. Test derfor altid på en rest af stoffet.

Store projekter

Når du syr i store stofstykker, sørg altid for, at stoffet ikke hænger ned fra bordet. Der er risiko for at stoffet kan hænge fast eller ikke kan føres ordentligt. Dette kan ødelægge dine cirkler!

Øvrig Information

Passer ikke til DESIGNER DIAMOND™ serien,  DESIGNER RUBY™ serien, DESIGNER TOPAZ™ serien, Sapphire™ serien, Opal™ serien.

image description

Ren trykfodsmagi!

Her kan du bladre i vores omfattende tilbehørskatalog og finde lige det rette "værktøj", der gør din syning lettere.

Browse