Advies van Sophie

Hoi! Ik ben Sophie en ik geef u graag advies. Ik help u met navigeren over de website (oftewel mijn huis) en geef u nuttige tips tijdens uw bezoek. Kies een kamer die u wilt bekijken, dan zie ik u daar!

Hoi! Ik ben Sophie. Welkom in mijn huis!


Als u net als ik van naaien houdt, bent u hier aan het juiste adres! Er zijn zoveel naaiprojecten die ik aan u wil laten zien. Oh en u moet echt even naar mijn nieuwe naaimachine kijken: de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ - hij is geweldig!


Kijk rond in mijn huis

Een bezige bij


Ik groeide op met een kast vol jurken die mijn oma voor me maakte. Mijn creatieve vuur werd nog meer aangewakkerd toen mijn oma me haar geliefde HUSQVARNA VIKING® naaimachine leende. Zij leerde me de basis en ik begon creaties te maken met haar stofjes. Voordat mijn oma overleed, gaf ze mij haar naaimachine en de opalen oorbellen die ze zolang ik me kan herinneren iedere dag had gedragen. Wat een waardevolle herinneringen. Ik kreeg een lach van oor tot oor toen ik de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ naaimachine in de winkel zag staan! Ik ben zo blij dat ik mijn dochters nu daarop kan leren naaien.


Kijk rond in mijn huis

Opmerking van Sophie

Ik groeide op met een kast vol jurken die mijn oma voor me maakte. Zij leerde me de basis en ik begon creaties te maken met lapjes stof.
Lees het hele verhaal

Advies van Sophie

U staat op het punt mijn huis binnen te gaan. Maar kijkt u eerst even naar deze nieuwe tas die ik pas heb gemaakt! Klik erop voor meer informatie!

Hal


Welkom in de hal van Sophie's huis, haar meest geliefde plekje! Doe alsof u thuis bent en bekijk gerust alle kamers: Sophie wil u een heleboel prachtige naaiprojecten laten zien!


Kijk rond in de hal

Advies van Sophie

Welkom in mijn keuken! Gaat u even zitten, dan laat ik u wat van mijn favoriete naaiprojecten zien. Klik maar op het schort of op het tafelkleed!

Welkom in de keuken!


Welkom in Sophie's keuken! Neem gerust een cakeje: ze komen rechtstreeks uit de oven. Over gebak gesproken: Sophie is gek op taarten en koekjes bakken - naast naaien natuurlijk - en haar kinderen helpen haar daar graag bij. Ze leren zo snel!


Kijk rond in de keuken

Advies van Sophie

Ik zie dat u mijn naaikamer heeft gevonden. Hier “ontstress" ik me door het maken van mooie dingen. Klik op het shirt met de zwart-witte strik of op de zwart-witte stippeltjesjurk voor meer informatie over mijn leuke naaiprojecten!

Welkom in de naaikamer!


Dit is het dus: hier heeft Sophie al die prachtige naaiprojecten gemaakt die overal in haar huis te zien zijn. De kinderen zijn natuurlijk altijd aanwezig: ze spelen graag met lapjes stof en maken hun eigen prachtige werkstukjes. Sinds Sophie de nieuwe HUSQVARNA VIKING® OPAL™ naaimachine in huis heeft, zijn ze het er allemaal over eens dat naaien nog nooit zo leuk is geweest. En het resultaat... dat spreekt voor zichzelf.


Kijk rond in mijn naaikamer

Advies van Sophie

Vindt u de quilt of het persoonlijke label mooi? Klik op een project om er meer over te weten te komen!

Welkom in de slaapkamer!


Zoals Sophie zelf zegt: "Zelfgenaaide dingen maken een huis tot een thuis". En haar slaapkamer is daar echt het perfecte voorbeeld van. Ziet u bijvoorbeeld hoe gezellig die quilt naast het bed de kamer maakt? Met de ingebouwde lettertypes van de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ machine maakte Sophie haar eigen persoonlijke label voor de quilt. Vindt u hem niet prachtig?


Kijk rond in de slaapkamer

Advies van Sophie

Heeft u uw favoriet al gevonden? Laat me raden: het Scotty Dog kussen? U kunt erop klikken (of op het andere project) voor meer informatie!

Welkom in de woonkamer!


In de woonkamer brengt Sophie met haar kinderen de meeste quality time door. Of ze nu spelletjes doen, tv kijken of lezen: je ziet zo dat er iemand hier zeer goed kan naaien! Misschien is het schattige Scotty Dog kussentje het eerst dat u opvalt. Sophie maakte het voor haar kinderen, maar ze is zelf ook dol op het grappige knuffelkussen. En volgens Sophie zelf was het zo gemakkelijk te maken met de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ naaimachine dat het wel magie leek!


Kijk rond in de woonkamer

OPAL™ machines


Als u op een mechanische machine naait of een ouder computergestuurd model gebruikt, loopt u de voordelen van de moderne technologie mis. De HUSQVARNA VIKING® OPAL™ computergestuurde naaimachines zijn extra efficiënt met hun uitgebreide ingebouwde assistentie, om de manier waarop u naait te verbeteren! Laat uw OPAL™ naaimachine zich dus concentreren op het leveren van de beste resultaten terwijl u zich ontspant en geniet van de leuke aspecten van het naaien!


OPAL™ 650


Ervaar de kracht van moderne technologie. Met de exclusive SEWING ADVISOR® functie die ingebouwde assistentie biedt, een naaigebied van 200 mm groot, een monochroom touchscreen, een groot aantal programmeringsmogelijkheden en geheugens en 160 prachtige steken, zorgt de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 650 naaimachine niet alleen voor nog meer naaiplezier, maar ook voor de stap van goed naar fantastisch naaien!


Ontdek de OPAL™ 650

OPAL™ 670


Ervaar de kracht van moderne technologie. Met de exclusieve SEWING ADVISOR® functie die ingebouwde assistentie biedt, een naaigebied van 200 mm groot, een monochroom touchscreen, een groot aantal programmeringsmogelijkheden en geheugens en 20 prachtige steken, zorgt de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 670 naaimachine niet alleen voor nog meer naaiplezier, maar ook voor de stap van goed naar fantastisch naaien!


Ontdek de OPAL™ 670

Accessoires


De OPAL™ naaimachines hebben ook een aantal speciale steken waarmee u unieke effecten kunt maken voor uw naaiprojecten. Voor deze steken heeft u echter wel speciale naaivoeten nodig. Vind uit hoe u uw naaiproject extra speciaal kunt maken: bekijk onze online catalogus voor ons volledige assortiment accessoires!


Ontdek de speciale naaivoeten

SEWING ADVISOR®


Neem wat goede raad aan van uw naaimachine! Voer het type stof en de naaitechniek in en de exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt de machine onmiddellijk voor u in. De functie selecteert de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning en naaisnelheid en geeft aanbevelingen voor andere instellingen. Net alsof u een ingebouwde assistent heeft!


Ontdek de SEWING ADVISOR®

Automatische draadafsnijder


Met de automatische draadafsnijder op de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 670 naaimachine worden met één druk op een toets de boven- en onderdraad afgesneden en worden de losse draadjes naar de onderkant van de stof getrokken. Perfecte assistentie voor al uw naaiprojecten.


Ontdek de automatische draadafsnijder

Onderdraadsensor


De onderdraadsensor van de HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 670 naaimachine stopt het naaien en waarschuwt u wanneer de onderdraad bijna op is. Fantastische assistentie wanneer u dat nodig heeft!


Monochroom touchscreen met stylus


Voor uw gemak heeft de OPAL™ 670 machine een gebruiksvriendelijk touchscreen dat u toegang biedt tot al uw instellingen - inclusief de exclusive SEWING ADVISOR® functie. U kunt eenvoudig met de stylus of uw vinger over de verschillende schermen navigeren voor naaien en programmeren. Op het touchscreen kunt u ook uw steken en eventuele aanpassingen op ware grootte bekijken voordat u begint te naaien.


Een groot aantal 7mm steken


De OPAL™ 670 machine laat u genieten van 200 steken van tot wel 7mm breed - inclusief nuttige steken, quiltsteken, cordonsteken, nostalgische en decoratieve steken, knoopsgaten en ingebouwde lettertypes. Voor uw gemak staan alle steken in de binnenkant van de bovenklep.


Ontdek de 7mm steken

SEWING ADVISOR®


Neem wat goede raad aan van uw naaimachine! Voer het type stof en de naaitechniek in en de exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt de machine onmiddellijk voor u in. De functie selecteert de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning en naaisnelheid en geeft aanbevelingen voor andere instellingen. Net alsof u een ingebouwde assistent heeft!


Ontdek de SEWING ADVISOR®

Grote naairuimte


Het royale ontwerp van de naaimachine geeft u volop naairuimte en plaats voor uw stof. De afstand van de naald tot de zijkant van de machine is ongeveer 200 mm. Perfect voor quilts en andere grote naaiprojecten!


Ontdek de grote naairuimte

7 mm steekbreedte


Geef uw naaiprojecten een persoonlijke noot met prachtige 7 mm steken! Ze maken niet alleen de naden decoratiever, maar laten ook uw lettertypes er fantastisch uitzien.


Programmeerbare ingebouwde lettertypes


Het OPAL™ 600 model heeft 3 ingebouwde lettertypes (Block, Cyrillic en Hiragana) om persoonlijke accenten, labels en datums mee te maken voor uw naaiprojecten.


Opslaan in Mijn Steken


Sla uw persoonlijke steekinstellingen en programma's op in 4 permanente geheugenplaatsen om er snel en gemakkelijk weer bij te kunnen komen.


Opmerking van Sophie

Kunt u het geloven? Sinds ik de nieuwe OPAL™ naaimachine in mijn bezit heb, heb ik alle projecten gemaakt die op deze pagina te zien zijn! Ze waren niet alleen leuk om te maken, maar ze maken mijn huis echt gezellig!

Opmerking van Sophie

Dit shirt met zwart-witte strik werd al snel een van mijn favoriete kledingstukken. Misschien houd ik daarom wel zoveel van naaien: je kunt je kleren precies zo maken als je wilt!

Opmerking van Sophie

Ik heb door de jaren heen al aardig wat quilts gemaakt en dit is mijn nieuwe favoriet. Ik vind dat hij de kamer echt gezellig maakt.

Opmerking van Sophie

Deze chique tas is perfect voor vrijwel alle gelegenheden. Ik neem hem mee naar het strand, maar ook naar kantoor. Het is de perfecte tas en dat ik hem zelf heb gemaakt, maakt hem nog specialer!

Opmerking van Sophie

Toen ik een prachtige tas voor mezelf had gemaakt, wilde ik er natuurlijk ook mijn eigen label op naaien. Helemaal omdat de OPAL alles zo makkelijk maakte!

Opmerking van Sophie

Zoals zelfgenaaide dingen van een huis een echt thuis maken, maakt een label een quilt pas echt van u! Daarom maakte ik er een en dankzij de OPAL™ naaimachine was het eigenlijk heel makkelijk!

Opmerking van Sophie

Ik weet nog dat ik deze jurk maakte voor mijn oudste dochter. Het was zo mooi om te zien hoe ze erin door de kamer danste, ze was zo blij!

Opmerking van Sophie

Het is toch fantastisch hoe naaien zelfs je andere hobby's ook leuker kan maken ?! Zoals bij het naaien van deze bijpassende schorten: die maken het bakken nòg leuker voor ons!

Opmerking van Sophie

Ik weet nog dat ik dit tafelkleed naaide tijdens mijn zwanger-
schapsverlof. Daarom doet het me er altijd aan denken hoeveel ik van mijn kinderen houd. Ik ben blij dat we zoveel tijd samen doorbrengen in de keuken.

Opmerking van Sophie

Niets is zo heerlijk als kijken hoe mijn kinderen spelen in kleren die ik zelf heb gemaakt. Deze stippenjurk is mijn nieuwste creatie. Ik geloof gewoon niet hoe makkelijk en leuk het was om hem te maken!

Opmerking van Sophie

Ik maakte dit Scotty Dog kussen eigenlijk voor mijn kinderen, maar we worden er allemaal vrolijk van. En hij is heel braaf: hij ligt meestal lekker op de bank! (Maar soms vind ik hem ineens op totaal andere plaatsen!)

Kleurrijke quilt


Toen Sophie deze prachtige quilt voor op het bed maakte, zette ze de lapjes met gemak aan elkaar met de SEWING ADVISOR® functie. Sophie selecteerde gewoon het materiaal en de naaitechniek en de SEWING ADVISOR® stelde onmiddellijk alle instellingen voor haar in. Verder bood het grote naaioppervlak voldoende ruimte voor het meanderen.


Onderzoeken het project

Patchwork tafelkleed


Sophie drukte gewoon op Geweven, normaal en Naaien op de exclusive SEWING ADVISOR® om te beginnen met het naaien van haar grote patchwork tafelkleed. Aan het einde van iedere naad drukte ze op de automatische draadafsnijder en werden de draadjes naar de achterkant van de stof getrokken. Toen ze het tafelkleed bijna helemaal in elkaar had gezet, was Sophie blij met haar 200 mm grote naaigebied waar het tafelkleed op paste.


Onderzoeken het project

Persoonlijk quiltlabel


Toen Sophie een label voor haar kleurrijke quilt ging maken, kwamen de ingebouwde naailetters echt goed van pas, om nog maar te zwijgen van het monochrome touchscreen waarmee programmeren nog eenvoudiger werd! Tijdens het naaien van de zin waarschuwde de OPAL ™ 670 naaimachine Sophie dat haar garen bijna op was, maar omdat er altijd voldoende garen op de spoel zit om de huidige steek af te kunnen maken, kon ze de eerste regel naaien voordat ze een nieuw spoeltje moest opwinden. Nog zo'n fantastische ingebouwde assistentiefunctie!


Gestreepte tas met strik


Als moeder van twee kinderen met een vol schema heb je altijd veel mee te nemen, dus Sophie maakte een prachtige tas voor haarzelf. Met de ingebouwde naailettertypes maakte Sophie een persoonlijk label, waar ze nog wat extra 7 mm brede decoratieve steken aan toevoegde voor de perfecte afwerking!


Label voor draagtas


Toen Sophie het label voor haar tas maakte, kwamen de ingebouwde lettertypes natuurlijk goed van pas. Verder was het programmeren supereenvoudig doordat ze de tekst onmiddellijk en op ware grootte op het monochrome touchscreen zag staan. Sophie vergat niet om haar programma op te slaan in een van de vele geheugenplaatsen van de OPAL™ 670 naaimachine. En op het laatst, toen het garen bijna op was, werd Sophie gered door de onderdraadsensor. Zeg nu zelf: dat het zo eenvoudig kon zijn om een tekstregel te naaien!


Shirt met zwart-witte strik


Zo veel stof,zo weinig tijd! Sophie is dankbaar voor de exclusive SEWING ADVISOR® functie. Die stelt de OPAL™ machine automatisch in voor de beste resultaten, zelfs met elastische materialen, zoals de stof die Sophie hier heeft gebruikt. Wat een tijdbesparing!


Onderzoeken het project

Schorten "Zo moeder zo dochter"


Sophie en de kinderen bakken graag samen taarten en koekjes en met de bijpassende zelfgemaakte schorten wordt dat nog leuker! Het was niet moeilijk om de steken voor de schorten te kiezen, omdat Sophie de 7 mm decoratieve steken voordat ze ging naaien op ware grootte kon bekijken op het monochrome scherm. En Sophie houdt natuurlijk ook van het gemak van de SEWING ADVISOR® functie tijdens het maken van haar projecten!


Onderzoeken het project

Scotty Dog kussen


Sophie dacht dat haar kinderen een grappig Scotty Dog kussen wel leuk zouden vinden voor op de bank in de woonkamer. Sophie gebruikte vaak de automatische draadafsnijder tijdens het maken van het kussen. Daarna versierde ze het grappige kussen met prachtige 7 mm decoratieve steken. En met alle ingebouwde assistentie ging alles zo eenvoudig dat het wel magie leek!


Zwart-witte stippenjurk


Toen Sophie's dochter deze jurk in een tijdschrift zat staan, smeekte ze haar moeder of ze die voor haar wilde maken! De exclusive SEWING ADVISOR® functie heeft vooral tijd en moeite bespaard omdat deze jurk van elastisch materiaal is gemaakt. Sophie selecteerde gewoon het materiaal en de naaitechniek en de SEWING ADVISOR® stelde onmiddellijk de naai-instellingen voor haar in.


Onderzoeken het project

Rood-witte stippenjurk


Sophie kon niet voor haar ene dochter wel een jurk maken en voor de andere niet! Gelukkig was het met de eenstaps sensor-knoopsgatvoet geen probleem om perfecte knoopsgaten te maken. Sophie selecteerde gewoon Knoopsgat op de SEWING ADVISOR® en volgde de instructies op het grafische display en voilà: ze had perfect uitgevoerde knoopsgaten!


Onderzoeken het project

OPAL™ iPad magazine


Wilt u meer weten over de verbluffende HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 650/670 naaimachines? Download dan ons iPad magazine, dat boordevol staat met alles wat u moet weten, net als een groot aantal inspirerende verhaaltjes en naaiprojecten. Als u net als Sophie weinig tijd heeft, is dit perfect om onderweg te lezen!


Zie intro
Maak de stap van goed naaien naar fantastisch naaien
Ingebouwde assistentie wanneer u dat nodig heeft

Please rotate your ipad!