Sophie Advisor

Hej! Jeg er Sophie Advisor. Jeg vil hjælpe dig med at navigere rundt på webstedet (dvs. mit hjem) og give dig nyttige tip under dit besøg. Du skal blot vælge et rum, du vil gå på opdagelse i, og så møder jeg dig der!

Hej! Jeg hedder Sophie. Velkommen til mit hjem!


Hvis du har det som jeg – og elsker at sy – så er du kommet det helt rigtige sted hen! Jeg har så mange syprojekter, jeg gerne vil dele med dig. Åh ja, du skal naturligvis også se min nye symaskine – HUSQVARNA VIKING® OPAL™ – den er fantastisk!


Gå på opdagelse i mit hjem

Historien om den kreative mor


Jeg voksede op med et skab fyldt med kjoler, som min bedstemor syede til mig. Min kreative lyst blev tændt, da min bedstemor lod mig låne sin elskede HUSQVARNA VIKING®-symaskine. Hun lærte mig det grundlæggende, og jeg begyndte at lave tøj af hendes stofrester. Inden min bedstemor døde, gav hun mig sin symaskine og sine opaløreringe, som hun havde haft på hver eneste dag, så længe jeg kan huske. Det er nogle dejlige minder. Det fik mig virkelig til at smile, da jeg så HUSQVARNA VIKING® OPAL™-symaskinen i butikken! Jeg er henrykt over at kunne lære mine døtre at sy på den.


Gå på opdagelse i mit hjem

Sophies historie

Jeg voksede op med et skab fyldt med kjoler, som min bedstemor syede til mig. Hun lærte mig det grundlæggende, og jeg begyndte at lave tøj af hendes stofrester.
Læs hele historien

Sophie Advisor

Du står nu i entreen til mit hjem. Men før vi går videre, hvorfor så ikke lige kaste et blik på min nye taske, som jeg netop har lavet? Klik på den for at få mere at vide.

Entre


Velkommen til entreen i Sophies hjem – det sted, hun elsker allermest i hele verden! Føl dig endelig hjemme, og du er meget velkommen til at kigge ind i alle rum – Sophie har så mange flotte syprojekter, hun gerne vil vise dig.


Gå på opdagelse i entreen

Sophie Advisor

Velkommen til mit køkken! Hvorfor sætter du dig ikke bare ned og kigger lidt på nogle af mine yndlingssyprojekter? Klik på forklædet eller dugen!

Velkommen til køkkenet!


Velkommen til Sophies køkken! Smag endelig en cupcake – de er friskbagte lige fra ovnen. Og nu hvor vi snakker om kager, så er bagning en af yndlingsaktiviteterne hjemme hos Sophie – naturligvis ud over syning, som er noget, børnene også er blevet vilde med. Og de er meget hurtige til at lære!


Gå på opdagelse i køkkenet

Sophie Advisor

Aha – du har fundet mit syhjørne, hvor jeg slapper af med at sy. Klik på enten skjorten med sløjfe i sort-hvid eller den sort-hvide polkaprikkede kjole for at få mere at vide om mine sjove syprojekter!

Velkommen til syhjørnet!


Så det er altså her! – Stedet, hvor Sophie har syet alle sine flotte projekter, som du kan finde rundt omkring i hendes hjem. Børnene er naturligvis med til det hele, de elsker simpelthen at lege med stofresterne og lave deres egne skønne projekter. Siden Sophie fik fingrene i en ny HUSQVARNA VIKING® OPAL™-symaskine, er de allesammen enige om, at det er meget sjovere at sy end nogensinde før. Og resultaterne – jamen, de taler for sig selv.


Gå på opdagelse i mit syhjørne

Sophie Advisor

Synes du om quilten eller det personlige mærke? Klik på projektet for at få mere at vide om det!

Velkommen til soveværelset!


For at citere Sophie ordret: "Syning er det, der gør et hus hjemligt", og Sophies soveværelse er det perfekte eksempel. Se f.eks., hvordan det quiltede sengetæppe giver værelset karakter? Ved hjælp af de indbyggede syalfabeter i HUSQVARNA VIKING® OPAL™-symaskinen har Sophie lavet sit eget personlige mærke på quilten. Er den ikke bare flot?


Gå på opdagelse i soveværelset

Sophie Advisor

Har du allerede fundet din foretrukne ting? Lad mig gætte – er det skotskterrier-puden? Fortsæt endelig – klik på den, eller det andet projekt, for at få mere at vide!

Velkommen til stuen!


Stuen er det sted, hvor Sophie og børnene tilbringer mest af deres kvalitetstid sammen. Det er her, de spiller spil, ser tv eller læser. Ved første øjekast ser man dog med det samme, at her bor en person, som elsker at sy! Måske er det første, du ser, den nuttede lille skotskterrier-pude. Sophie har lavet den til sine børn, men hun elsker også selv dens spøjse charme. Og ifølge Sophie selv var den bare så utrolig nem at sy på HUSQVARNA VIKING® OPAL™-symaskinen, at det nærmest var den rene magi!


Gå på opdagelse i stuen

OPAL™-maskiner


Hvis du syr på en mekanisk maskine eller en ældre computerstyret model, går du glip af fordelene ved moderne teknologi. De computerstyrede HUSQVARNA VIKING® OPAL™-symaskiner er ekstra effektive og har masser af indbygget assistance, som gør det endnu nemmere for dig at sy og få endnu flottere resultater! Så lad din OPAL™-symaskine fokusere på at levere det optimale resultat, mens du slapper af og fokuserer på glæden ved at sy!


OPAL™ 650


Oplev styrken ved moderne teknologi. Med den indbyggede assistance i funktionen Exclusive SEWING ADVISOR®, en stor syflade på 200 mm, et stort grafisk display, et væld af programmeringsmuligheder og hukommelser og 160 smukke sømme bringer den nye HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 650-symaskine ikke kun din syning op på et helt nyt niveau, den betyder også, at du går fra at være god til at blive fantastisk!


Udforsk OPAL™ 650

OPAL™ 670


Oplev styrken ved moderne teknologi. Med den indbyggede assistance i funktionen Exclusive SEWING ADVISOR®, en stor syflade på 200 mm, en monokrom touchskærm, et væld af programmeringsmuligheder og hukommelser og 200 smukke sømme bringer den nye HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 670-symaskine ikke kun din syning op på et helt nyt niveau, den betyder også, at du går fra at være god til at blive fantastisk!


Udforsk OPAL™ 670

Tilbehør


OPAL™-symaskinen indeholder også flere forskellige specialsømme, som du kan bruge, når du skal lave unikke effekter på dine syprojekter. Til disse sømme skal du dog bruge en specialtrykfod. Find ud af, hvordan du kan gøre dine syprojekter ekstra specielle – i vores onlinekatalog kan du se hele vores sortiment af tilbehør.


Prøv de nye specialtrykfødder

SEWING ADVISOR®


Få dig nogle råd af din symaskine! Du skal blot angive stoftype og syteknik, hvorefter funktionen Exclusive SEWING ADVISOR® med det samme indstiller maskinen for dig. Den vælger den bedste søm, stingbredde, stinglængde, trådspænding og syhastighed og kommer med anbefalinger til andre indstillinger. Det er ligesom at have en indbygget assistent!


Udforsk SEWING ADVISOR®

Automatisk trådkniv


Med den automatiske trådkniv på HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 670-symaskinen kan du med et enkelt tryk klippe over- og undertråden over og trække trådenderne ned på stoffets underside. Perfekt assistance til alle syprojekter.


Udforsk den automatiske trådkniv

Undertrådssensor


Undertrådssensoren på HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 670-symaskinen standser syningen og advarer dig, når undertråden er ved at slippe op. En stor hjælp, når du har brug for det!


Monokrom touchskærm med medfølgende pegepind


For at gøre det praktisk for dig har OPAL™ 670-maskinen en brugervenlig touchskærm, hvorfra du har adgang til alle dine indstillinger, herunder funktionen Exclusive SEWING ADVISOR®. Ved at trykke med pegepinden eller fingerspidsen kan du navigere frem og tilbage i de forskellige skærmbilleder til syning og programmering. På touchskærmen kan du også få vist dine sømme og justeringer i naturlig størrelse, før du begynder at sy.


Stort udvalg af 7-mm-sømme


Med OPAL™ 670-symaskinen kan du boltre dig med 200 sømme op til 7 mm i bredden, bl.a. nyttesømme, quiltesømme, antikke sømme og pyntesømme samt knaphuller og indbyggede syalfabeter. Og som en praktisk finesse vises alle sømmene på lågets inderside.


Udforsk 7-mm-sømmene

SEWING ADVISOR®


Få dig nogle råd af din symaskine! Du skal blot angive stoftype og syteknik, hvorefter funktionen Exclusive SEWING ADVISOR® med det samme indstiller maskinen for dig. Den vælger den bedste søm, stingbredde, stinglængde, trådspænding og syhastighed og kommer med anbefalinger til andre indstillinger. Det er ligesom at have en indbygget assistent!


Udforsk SEWING ADVISOR®

Stor syflade


Den store symaskine har masser af plads til syning og til stof. Afstanden fra nålen til siden af maskinen er ca. 200 mm. Perfekt til quilte og andre store syprojekter!


Udforsk den store syflade

En sømbredde på 7 mm.


Giv dine syprojekter dit eget personlige præg med smukke 7-mm-sømme! De gør ikke kun sømmene mere dekorative – de gør også syalfabeterne utrolig flotte.


Programmerbare indbyggede syalfabeter


Modellen OPAL™ 650 har 3 programmerbare indbyggede syalfabeter (Block, Cyrillic og Hiragana), som du kan bruge, når du gerne vil sætte et personligt mærke på syprojektet med navn og dato.


Gem i Mine sømme


Du kan gemme dine personlige sømindstillinger og sømmønstre i 4 faste hukommelser, så du let og hurtigt har adgang til dem.


Sophies historie

Hvad siger du så? Siden jeg fik min nye OPAL™-symaskine, har jeg lavet alle de projekter, du ser på denne side! Og det var ikke kun sjovt at lave dem, de gjorde også mit hus rigtig hjemligt!

Sophies historie

Denne skjorte med sløjfe i sort-hvid blev hurtigt et af mine absolut foretrukne stykker tøj. Måske er det derfor, jeg er så glad for at sy – fordi du kan få dit tøj, nøjagtig som du gerne vil have det.

Sophies historie

Jeg har syet ikke så få quilte i årenes løb, og den her er min nye favorit. Jeg synes, den har givet rummet meget karakter.

Sophies historie

Den smarte taske er perfekt til næsten enhver lejlighed. Jeg har både haft den med på stranden og på kontoret. Den er en perfekt følgesvend, og at jeg selv har lavet den, gør den bare endnu mere speciel!

Sophies historie

Når jeg nu havde lavet en fin taske til mig selv, ville jeg også gerne give den mit helt eget personlige præg med mit eget mærke. Især fordi OPAL bare gjorde det hele så nemt!

Sophies historie

Hvis det er syningen, der gør et hus hjemligt, ja så er det mærket, der gør en quilt personlig! Så jeg lavede et, og takket være OPAL™-symaskinen var det faktisk ret nemt!

Sophies historie

Jeg kan huske, da jeg syede denne kjole til min ældste datter. Det varmede virkelig mit hjerte at se hende danse rundt i den – hun var simpelthen så lykkelig!

Sophies historie

Jeg elsker bare at se, hvordan syning også kan betyde, at andre fritidsinteresser bliver sjovere! Som f.eks. da vi syede disse matchende forklæder – når vi har dem på, nyder vi endnu mere at bage.

Sophies historie

Jeg kan huske, at jeg syede dugen, da jeg var på barselsorlov. Ikke underligt, at den altid minder mig om, hvor højt jeg elsker mine børn. Jeg er glad for, at vi har brugt så meget tid sammen i køkkenet.

Sophies historie

Der er intet, jeg elsker mere, end at se mine børn lege i tøj, som jeg selv har lavet til dem. Denne polkaprikkede kjole er min seneste kreation. Det er næsten ikke til at tro, at det bare var så nemt og sjovt at lave den!

Sophies historie

Jeg lavede denne skotskterrier-pude til mine børn, men den får os allesammen til at smile. Og han er utrolig nem at have med at gøre – han bliver i sofaen det meste af tiden! (Dog hænder det, at jeg finder ham andre steder!)

Flerfarvet quilt


Da Sophie lavede dette smukke sengetæppe, var det nemt at sy stykkerne sammen ved hjælp af funktionen SEWING ADVISOR®. Det eneste, Sophie gjorde, var at vælge materiale og syteknik, hvorefter SEWING ADVISOR® automatisk lavede alle indstillingerne. Derudover gav den store syflade masser af plads til at sy stiplesøm.


Explore the project

Patchworkdug


Sophie trykkede bare på Vævet medium og Sy sammen i Exclusive SEWING ADVISOR® for at begynde at sy patchworkstykkerne til den store dug sammen. I slutningen af hver søm aktiverede hun den automatiske trådkniv, og trådenderne blev trukket ned på stoffets underside. Da hun var ved at være klar til at sy alle stykkerne helt sammen, var Sophie rigtig glad for, at hun havde den store syflade på 200 mm, der passede til dugen.


Explore the project

Personligt quiltemærke


Da Sophie lavede et mærke til den flerfarvede quilt, var de indbyggede syalfabeter virkelig praktiske – og ikke at forglemme den monokrome touchskærm, som gjorde programmeringen endnu nemmere! Mens Sophie syede teksten, gav OPAL™ 670-symaskinen hende besked om, at tråden var ved at slippe op, men fordi der altid er nok tråd på spolen til at færdiggøre den igangværende søm, kunne hun sy den første række bogstaver, før hun spolede en ny undertråd. Endnu en fantastisk indbygget funktion!


Stribet taske med sløjfe


Når man er mor til to og har et travlt program, har man altid meget at bære rundt på, så Sophie lavede en flot taske til sig selv. Ved hjælp af de indbyggede syalfabeter kunne Sophie lave sit eget personlige mærke, og derudover tilføjede hun nogle ekstra 7 mm brede pyntesømme som en perfekt finish!


Et mærke til tasken


Da Sophie lavede et mærke til sin taske, var de indbyggede syalfabeter naturligvis rigtig praktiske. At hun kunne se teksten i naturlig størrelse på den monokrome touchskærm, før hun syede den, gjorde det så nemt, som det overhovedet kunne blive. Sophie sørgede også for at gemme sømmønsteret i en af OPAL™ 670-symaskinens mange hukommelser. Og da hun var næsten færdig, og tråden var ved at slippe op, blev Sophie reddet af undertrådssensoren. Tænk sig, at det kunne være så nemt at sy et stykke tekst.


Skjorte med sløjfe i sort-hvid


"Så meget stof, så lidt tid!" Sophie er taknemmelig for funktionen Exclusive SEWING ADVISOR®. Den indstiller automatisk OPAL™-maskinen for at sikre de bedst mulige resultater – selv ved syning i elastiske materialer som det, Sophie har brugt her. En helt igennem tidsbesparende funktion!


Explore the project

Mor-datter-forklæder i ens design


Sophie og børnene synes, at det er sjovt at bage sammen, men at lave matchende forklæder gør det hele endnu sjovere! Det var nemt at vælge sømmene til forklæderne, fordi Sophie kunne se 7-mm-pyntesømmene i naturlig størrelse på den monokrome skærm, før hun syede dem. Og naturligvis elsker Sophie også komforten ved at have SEWING ADVISOR® lige ved hånden, når hun skal sy sine projekter sammen!


Explore the project

Skotskterrier-pude


Sophie tænkte, at det ville more børnene at have en sjov skotskterrier-pude til sofaen i stuen. Under arbejdet med at sy puden sammen brugte Sophie flittigt den automatiske trådkniv. Hun fortsatte derefter med at pynte den spøjse pude med flotte 7-mm-pyntesømme. Og med al den indbyggede assistance, gik det hele så hurtigt, at det nærmest var den rene magi!


Sort-hvid polkaprikket kjole


Da Sophies datter så denne kjole i et blad, plagede hun mor om at sy den! Især funktionen Exclusive SEWING ADVISOR® sparede tid og kræfter, fordi kjolen er syet i elastisk stof. Det eneste, Sophie gjorde, var at vælge materiale og syteknik, hvorefter SEWING ADVISOR® med det samme lavede indstillingerne for hende.


Explore the project

Rød og hvid polkaprikket kjole


Sophie kunne ikke sy en kjole til sin ene datter uden også at sy en til den anden! Men heldigvis var den vanskelige kunst at sy flotte knaphuller ukompliceret takket være den automatiske knaphulsmåler. Sophie valgte ganske enkelt knaphulsfunktionen i SEWING ADVISOR® og fulgte instruktionerne på det grafiske display – og voilà: så havde hun perfekt balancerede knaphuller!


Explore the project

OPAL™ iPad Magazine


Vil du gerne vide mere om de utrolige HUSQVARNA VIKING® OPAL™ 650/670-symaskiner? Download vores iPad Magazine, der er spækket med alt, hvad du har brug for at vide – plus en masse inspirerende små historier og syprojekter. Hvis du har det som Sophie, og din tid er begrænset, så er dette perfekt læsning, når du er på farten!


See intro
Gå fra god til fantastisk syning
Indbygget assistance, når du har brug for det

Please rotate your ipad!