Var med och fira

Upptäck vilken kapacitet HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin har.

Kapacitet

Kärlekssagan

Välkommen till Isabelle och Erics förlovningsfest. De delar gärna sin lycka med vänner och familj. Och med dig. Den här kärlekssagan har dock en tredje förgrundsgestalt – en som är exceptionellt kapabel, praktisk och innovativ. Sy- och brodermaskinen HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™. Den här fantastiska maskinen har spelat en avgörande roll för att få ett helt oförglömligt och mycket personligt förlovningsfirande, med början i Isabelles underbart broderade inbjudningar. Följ berättelsen så kommer du att upptäcka många fler härliga sömnads- och broderiarbeten! Eller ta en stund för att utforska den interaktiva färgskärmen med touchkontroll och andra unika funktioner på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ nedan.

Kapacitet

Inbjudningstips

Den exklusiva inbjudan är gjord med sömmar och broderteckensnitt som medföljer maskinen. Alltihop anpassat direkt på Designer Ruby™ interaktiva färgskärm och sytt i broderbågen utan att tyget har behövt spännas om.

Kapacitet

Interaktiv färgskärm med touchkontroll

Den stora interaktiva DESIGNER®-skärmen med sin skarpa 3D-visning har hög upplösning. Förutom sin storlek är färgskärmen med touchkontroll även enkel att använda.

Kapacitet

Sidmatning

Den vackra hjärtformade sömmen på inbjudan är en av de fantastiska sömmar som medföljer maskinen. För att skapa den 25 mm breda dekorsömmen används sidmatning.

Kapacitet

Färgstark pekpinne

Använd bara pekpinnen, eller en extra mus, för att med ett lätt tryck aktivera alla funktioner, sömmar och information!
Kärlekssagan
Inbjudningstips
Interaktiv färgskärm med touchkontroll
Sidmatning
Färgstark pekpinne
Fortsätt berättelsen

Kapacitet

Högtidsquilt

Isabelle älskar att uttrycka sin kreativitet, och det gör även hennes vänner och familj. Den här festen är ett gyllene tillfälle att generöst dela skapelserna med varandra. Isabelles mamma Louise har skapat en unik gåva åt det unga paret. Tack vare den rymliga sömnads- och broderytan på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ har hon lyckats skapa en stor specialgjord quilt, som kommer att skänka både värme och prakt åt Isabelles och Erics framtida hem och de barnbarn Louise längtar så efter. Instruktionerna till DESIGNER RUBY™ högtidsquilt hittar du nedan. Du får också veta mer om alla möjligheterna med HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin.

Kapacitet

Quiltinstruktioner

Den stora sömnads- och broderytan ger bra möjligheter att skapa stora arbeten, som t.ex. den här vackra quilten. Det hjärtformade blomsterbroderiet har placerats med hjälp av den fantastiska funktionen Design Positioning som gör att du kan positionera varje enskilt broderi precis där du vill ha det.
Klicka för att ladda ner

Kapacitet

Quiltmärkningstips

Namnlappen på quilten har gjorts direkt på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ interaktiva färgskärm med hjälp av bokstäver och broderier som medföljer maskinen. Den fina ramen runt quiltens namnlapp har sytts med taperingsfunktionen som automatiskt minskar stygnbredden, stygn för stygn, så att hörnen blir perfekta. Tapering kan göras både i sömnads- och broderläge.

Kapacitet

Stor sömnads- och broderyta

Mer utrymme att skapa stora projekt. HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin har extra lång friarm och ett sensationellt broderområde. Använd broderbågar upp till 360 x 200 mm!

Kapacitet

DESIGNER™ Selection

Kreativa möjligheter utan slut. DESIGNER™ Selection ger dig mer än 800 vackra sömmar och bokstäver, upp till 50 mm breda omnigramsömmar plus hundratals broderier av hög kvalitet.
Fortsätt berättelsen
Högtidsquilt
Quiltinstruktioner
Quiltmärkningstips
Stor sömnads- och broderyta
DESIGNER™ Selection