Feest met ons mee

Ontdek de mogelijkheden van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Mogelijkheden

De liefdesgeschiedenis

Welkom op het verlovingsfeestje van Isabelle en Eric. Ze zijn heel blij dat ze hun liefde kunnen delen met hun vrienden en familie. En met u. Deze liefdesgeschiedenis heeft nog een derde hoofdpersoon - een uitzonderlijk kundige, handige en innovatieve. De HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine. Deze fantastische machine heeft een cruciale rol gespeeld bij het absoluut onvergetelijk en persoonlijk maken van dit feest, te beginnen bij Isabelle's prachtige geborduurde uitnodigingen. Lees verder om nog veel meer prachtige naai- en borduurcreaties te ontdekken! Of neem even de tijd om het Interactieve kleuren-touchscherm en de andere unieke HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ functies die hieronder staan te verkennen.

Mogelijkheden

Tips voor de uitnodigingen

De exclusieve uitnodiging is gemaakt met ingebouwde steken en borduurlettertypen. Deze zijn allemaal rechtstreeks op het Interactieve kleuren-touchscreen van de Designer Ruby™ aangepast en met één maal opspannen in de borduurring genaaid.

Mogelijkheden

Interactief kleuren-touchscreen

Het grote interactieve DESIGNER® scherm met helder 3D-zicht heeft een hoge resolutie. Het kleuren-touchscreen is niet alleen groot, maar ook eenvoudig te gebruiken.

Mogelijkheden

Zijwaarts transport

Het prachtige hartvormige borduurmotief op de uitnodiging is een van de fantastische ingebouwde steken. Er is zijwaarts transport gebruikt om het 25 mm brede decoratieve borduurmotief te maken.

Mogelijkheden

Kleurrijke stylus

Met de stylus of een optionele USB-muis kunt u alle functies, steken, informatie die u maar wenst met een aanraking activeren!
De liefdesgeschiedenis
Tips voor de uitnodigingen
Interactieve kleur Touchscherm
Zijwaarts transport
Kleurrijke stylus
Lees verder

Mogelijkheden

De Celebration Quilt

Isabelle is heel graag creatief bezig, net als haar familie en vrienden. Deze party is een perfecte gelegenheid om alle creaties met elkaar te delen. Isabelle's moeder Louise heeft een uniek geschenk gemaakt voor het jonge paar. Dankzij het ruime naai- en borduuroppervlak van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ kon ze een grote persoonlijke quilt maken om warmte en gezelligheid te geven aan het nieuwe huis van Isabelle en Eric en aan de kleinkinderen waar Louise zo naar uitkijkt. Hieronder vindt u de instructies voor de DESIGNER RUBY™ Celebration Quilt. U kunt ook meer lezen over de bijzondere functies van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Mogelijkheden

Instructies voor de quilt

Het grote naai- en borduuroppervlak biedt fantastische mogelijkheden voor het maken van grote projecten, zoals deze prachtige quilt. De hartvormige bloemenborduurmotieven worden met behulp van de geweldige Design Positioning functie geplaatst, waardoor u ieder borduurmotief precies daar kunt plaatsen waar u het wilt hebben.
Klik om te downloaden

Mogelijkheden

Tips voor quiltlabels

Het quiltlabel is rechtstreeks op het Interactieve kleuren-touchscreen van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ gemaakt met ingebouwde letters en borduurmotieven. De decoratieve omlijsting op het quiltlabel is gemaakt met de taperingfunctie die de steekbreedte automatisch steek voor steek vermindert voor perfecte hoeken. Tapering is mogelijk in de naai- en de borduurmodus.

Mogelijkheden

Groot naai- en borduuroppervlak

Meer ruimte om grote projecten te maken. De HUSQVARNA VIKING DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine heeft een extra lange vrije arm en een sensationeel groot borduurgebied. U kunt borduurringen tot 360 x 200 mm gebruiken!

Mogelijkheden

DESIGNER™ Selection

Eindeloze creatieve mogelijkheden. De DESIGNER™ Selection biedt meer dan 800 prachtige steken en letters, tot 50 mm breed met Omni Motion steken, plus honderden hoogwaardige borduurmotieven.
Lees verder
De Celebration Quilt
Instructies voor de quilt
Tips voor quiltlabels
Groot naai- en borduuroppervlak
DESIGNER™ Selection