Lyckliga i alla sina dagar

Upplev vilken innovation som finns hos HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin.

Innovation

Sängkläder

Erics syster Emilie, som också är Isabelles bästa vän, delar hennes intresse för sömnad och broderi. Sedan hon fick sin egen HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ känner hennes kreativitet inte längre några begränsningar. Till det här speciella tillfället har Emilie lagt ner hjärta och själ i att skapa presenter som ska glädja både hennes bror och hennes väninna. Den första presenten består av ett set vackert utsmyckade sängkläder. Funktionen Design Positioning gjorde det lätt att placera de fina broderierna med häpnadsväckande precision. Nedan får du veta mer om DESIGNER RUBY™ sängkläder och de innovativa funktionerna på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin.

Innovation

Tips för sängkläder

Sängkläderna har skapats med ett av de broderier som medföljer maskinen och med hjälp av Design Positioning, som gör det lätt att placera broderierna med häpnadsväckande precision. Den här funktionen gör det möjligt att skapa obegränsade broderistorlekar.

Innovation

Design Positioning

Passa in dina broderier perfekt varje gång. Funktionen Design Positioning gör det lätt att placera broderierna med häpnadsväckande precision. Det har aldrig varit lättare att kombinera stora broderier!

Innovation

USB-anslutning

Träd in i en värld av olika mönster och sömmar. Med USB-minnet överför du smidigt broderier direkt mellan datorn och HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin. För din bekvämlighets skull läser maskinen de flesta vanliga designformat.
Sängkläder
Tips för sängkläder
Design Positioning
USB-anslutning
Fortsätt berättelsen

Innovation

Handdukar

Det var så inspirerande att skapa med HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ att Emilie snabbt bestämde sig för att göra ytterligare en present – ett set med handdukar. Hon köpte mjuka och lyxiga handdukar och gav dem sedan en personlig prägel som passade de lyckliga paret. På den interaktiva skärmen kombinerade hon ett sofistikerat monogram med hjälp av de inbyggda specialfunktionerna. Nedan får du veta mer om DESIGNER RUBY™ handdukar med monogram och de innovativa funktionerna på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin.

Innovation

Handduksinstruktioner

Det vackra monogrammet på handdukarna har utarbetats och kombinerats på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ interaktiva färgskärm med hjälp av de inbyggda specialfunktionerna. Broderiet medföljer maskinen, bokstaven är ett av de inbyggda broderteckensnitten och sömmarna på banden är ett urval av medföljande sömmar.
Klicka för att ladda ner

Innovation

Interaktiv anpassning

För perfekta och personliga resultat. HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin har en redigeringsfunktion för broderier på skärmen som är imponerande! Spegelvänd, dubblera, rotera och ändra storlek på broderierna. Byt trådfärger och kombinera med andra motiv och personlig text. Ändringarna syns direkt på skärmen. Zooma in och ut för att se detaljerna och enkelt anpassa broderiet.

Innovation

HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ Maskinuppdateringar

Tillgång till de senaste programinnovationerna. Ladda enkelt ner maskinuppdateringar till HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin via Internet eller hos din HUSQVARNA VIKING® återförsäljare.

Innovation

Resize

Förstora eller förminska ett broderi till önskad storlek direkt på skärmen. Räknar om antalet stygn så att den nya broderistorleken får bästa möjliga täthet.
Handdukar
Handduksinstruktioner
Interaktiv anpassning
Maskinuppdateringar
Resize
Fortsätt berättelsen