Lang en gelukkig

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Innovatie

Het bedlinnen

Eric's zus Emilie is ook Isabelle's beste vriendin en ze zijn beiden dol op naaien en borduren. Sinds ze haar eigen HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ heeft, kent haar creativiteit geen grenzen meer. Voor deze gelegenheid heeft Emilie met hart en ziel cadeau's gemaakt waar zowel haar broer als haar vriendin helemaal blij mee zullen zijn. Haar eerste cadeau is een prachtig versierde set bedlinnen. De Design Positioning functie maakte het eenvoudig om de borduurmotieven te plaatsen met een verbazingwekkende precisie. Hieronder kunt u meer lezen over het DESIGNER RUBY™ bedlinnen en de innovatieve functies van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Innovatie

Tips voor het bedlinnen

Het bedlinnen is gemaakt met één van de bijgeleverde borduurmotieven en met behulp van de Design Positioning functie, waarmee borduurmotieven met verbazingwekkende precisie kunnen worden geplaatst. Met deze functie kunt u borduurmotieven van ongelimiteerde grootte maken.

Innovatie

Design Positioning

Laat uw borduurmotieven steeds weer perfect op elkaar aansluiten. De Design Positioning functie maakt het eenvoudig om uw borduurmotieven te plaatsen met een verbazingwekkende precisie. Het laten aansluiten van grote borduurmotieven is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Innovatie

USB-aansluiting

Toegang tot een wereld van borduurmotieven en steken. Met een USB Stick kunt u borduurmotieven direct overbrengen tussen uw computer en uw HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine. Voor uw gemak kan de machine de populairste borduurmotiefformaten lezen.
Het bedlinnen
Tips voor het bedlinnen
Design Positioning
USB-aansluiting
Lees verder

Innovatie

De handdoeken

Het is zo inspirerend om met de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ te werken dat Emilie meteen besloot om nog een cadeau te maken: een handdoekenset. Ze heeft zachte, luxe handdoeken gekocht en die een persoonlijk accent gegeven voor het gelukkige paar. Op het Interactieve kleuren-touchscherm heeft ze een verfijnd monogram samengesteld en gecombineerd, met de ingebouwde bewerkingsfuncties. Hieronder kunt u meer lezen over de DESIGNER RUBY™ handdoeken met monogram en de innovatieve functies van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Innovatie

Instructies voor de handdoeken

Het prachtige monogram op de handdoeken is samengesteld en gecombineerd op het Interactieve kleuren-touchscreen van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™, met de ingebouwde bewerkingsfuncties. Het borduurmotief is één van de bijgeleverde motieven, de letter is één van de ingebouwde borduurlettertypen en de steken op de linten zijn een selectie van de ingebouwde steken.
Klik om te downloaden

Innovatie

Interactief bewerken

Voor perfecte, persoonlijke resultaten. De functie voor het bewerken van borduurmotieven direct op het scherm van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine is indrukwekkend! Vergroot/verklein, spiegel, dupliceer en roteer borduurmotieven. Verander garenkleuren en combineer met andere borduurmotieven en persoonlijke teksten. De veranderingen komen onmiddellijk op het scherm te staan. Zoom in en uit om details te bekijken om de motieven goed te kunnen bewerken.

Innovatie

HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ machine-updates

Toegang tot de nieuwste software-innovaties. Download HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine-updates gemakkelijk via internet of bij uw HUSQVARNA VIKING® dealer.

Innovatie

Resize

Vergroot of verklein een borduurmotief direct op het scherm tot precies de grootte die u nodig hebt. Herberekent het aantal steken zodat het nieuwe formaat borduurmotief de beste dichtheid heeft
De handdoeken
Instructies voor de handdoeken
Interactief bewerken
Machine-updates
Resize
Lees verder