Lykkelige til deres dages ende

Oplev nyskabelsen ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen.

Nyskabelse

Sengetøjet

Erics søster Emilie er også Isabelles bedste veninde, og de deler glæden ved at sy og brodere. Lige siden hun fik sin egen HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™, har der ikke været nogen grænser for hendes kreativitet. Til denne lejlighed har Emilie lagt sit hjerte i at sy gaver, som vil glæde både hendes bror og hendes veninde. Hendes første gave er et smukt dekoreret sæt sengetøj. Funktionen til placering af motiver, Design Positioning, gjorde det nemt at placere motiverne med stor præcision. Få mere at vide om DESIGNER RUBY™-sengetøjet og de innovative funktioner ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen nedenfor.

Nyskabelse

Tips til sengetøjet

Sengetøjet er syet med ét af de medfølgende broderimotiver og ved hjælp af funktionen til placering af motiver, Design Positioning, som gør det nemt at placere broderimotiver med stor præcision. Denne funktion gør det muligt at sy broderier i alle størrelser.

Nyskabelse

Design Positioning

Perfekt tilpasning af dine broderier hver gang. Funktionen til placering af motiver, Design Positioning, gør det utroligt nemt at placere dine motiver med stor præcision. Det har aldrig været nemmere at sammensætte store broderier!

Nyskabelse

USB-tilslutning

Få adgang til en verden af motiver og sømme. Du kan overføre motiver direkte mellem din computer og HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen via et USB-stik. Maskinen kan desuden læse de mest populære motivformater.
Sengetøjet
Tips til sengetøjet
Design Positioning
USB-tilslutning
Gå videre med historien

Nyskabelse

Håndklæderne

Det er så inspirerende at sy med HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™, at Emilie hurtigt besluttede sig for at lave en gave til – et sæt håndklæder. Hun købte bløde og luksuriøse håndklæder og gjorde dem personlige til det lykkelige par. Ved hjælp af de indbyggede tilpasningsfunktioner sammensatte hun et sofistikeret monogram på den interaktive touch-skærm i farver. Få mere at vide om DESIGNER RUBY™-håndklæderne med monogrammer og de innovative funktioner ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen nedenfor.

Nyskabelse

Syvejledning til håndklæderne

Det smukke monogram på håndklæderne er kreeret og sammensat på den interaktive touch-skærm i farver på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ ved hjælp af de indbyggede tilpasningsfunktioner. Broderiet er et af de medfølgende motiver, bogstavet er fra et af de indbyggede broderialfabeter og sømmene på båndene er et udpluk af de indbyggede sømme.
Klik for at downloade

Nyskabelse

Interaktiv tilpasning

Giver perfekte, personlige resultater. Broderiredigeringsfunktionen på skærmen på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen er imponerende! Du kan skalere, spejlvende, kopiere og dreje motiverne. Du kan også skifte trådfarve og kombinere motiverne med andre motiver og personlige bogstaver. Ændringerne vises med det samme på skærmen. Du kan zoome ind og ud for at se detaljer og nemt tilpasse motivet.

Nyskabelse

Maskinopdateringer til HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™

Du får adgang til den seneste software. Du kan nemt hente opdateringer til HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen via Internettet eller hos din HUSQVARNA VIKING®-forhandler.

Nyskabelse

Tilpasning af størrelse

Forstør eller formindsk et broderimotiv til lige præcis den størrelse, du har brug for, direkte på skærmen. Maskinen genberegner antallet af sting, så broderiet i den nye størrelse får den bedste tæthed.
Håndklæderne
Syvejledning til håndklæderne
Interaktiv tilpasning
Opdateringer til maskinen
Tilpasning af størrelse
Gå videre med historien