En skål för kärleken

Utforska hur praktisk HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin är.

Bekvämlighet

Hålsömsklänning med cutwork-teknik

Isabelle ville känna sig som en riktig prinsessa på sin förlovningsfest. Självfallet har hon inte en garderob full av balklänningar eller en kista full med guld och ädla stenar. Men hon har kreativitet och förmåga att förvandla sig själv till den prinsessa som Eric redan ser i henne. Med DESIGNER RUBY™ har hon lyckats förvandla sin dröm till den sötaste och mest utsökta klänning hon någonsin gjort. Tack vare funktionerna EMBROIDERY ADVISOR™ och automatisk avklippning av hoppstygn har cutwork-broderierna fått en perfektion hon tidigare inte trott var möjlig. Nedan får du tips om hur du gör HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ hålsömsklänning med cutwork-teknik. Du får också veta mer om de praktiska och bekväma funktionerna på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin.

Bekvämlighet

Klänningsinstruktioner

Den underbara klänningen är skapad med de unika cutworkbroderier som medföljer HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™. Design positioning har använts för att enkelt kombinera broderierna.
Klicka för att ladda ner

Bekvämlighet

Automatisk avklippning av hoppstygn

Funktionen automatisk avklippning av hoppstygn klipper av hoppstygnen i broderiet och drar ner trådändarna.

Bekvämlighet

Flera ljuskällor

Rader av lysdioder (LED) i nålområdet och vid sömnadsytan tar bort skuggor och gör det lätt att sy.
Hålsömsklänning med cutwork-teknik
Klänningsinstruktioner
Automatisk avklippning av hoppstygn
Flera ljuskällor
Fortsätt berättelsen

Bekvämlighet

Skjorta med korsstygn

I morse överraskade Isabelle sin Eric med en fyndig förlovningspresent. Hon hade förvandlat en enkel, snygg skjorta till ett elegant plagg med hjälp av ett diskret och dekorativt korsstygnbroderi. Med HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ och det extra broderprogrammet HUSQVARNA VIKING® 5D™ kunde Isabelle dela brodermönstret perfekt. Eftersom Eric inte är så förtjust i för mycket detaljer har hon bemödat sig om att hålla det enkelt. Och han gillade det verkligen! Broderiet passar bra ihop med slipsen, eller hur? Nedan får du veta mer om HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ korsstygnsskjorta och de praktiska och bekväma funktionerna på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin.

Bekvämlighet

Tips för herrskjortan

Det fina korsstygnbroderiet som använts på skjortan är ett av de brodermönster som medföljer maskinen. Det extra broderprogrammet HUSQVARNA VIKING® 5D™ har använts för att dela broderiet.

Bekvämlighet

Extra HUSQVARNA VIKING® 5D™ broderprogram

HUSQVARNA VIKING® 5D™ broderprogram ger dina personliga broderier en helt ny dimension! Vid lanseringen av DESIGNER RUBY™ är 5D™ broderprogram endast tillgängligt på vissa marknader.

Bekvämlighet

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™

Anpassar sig efter tygets tjocklek för perfekt jämn matning. När du trampar lätt på fotreglaget eller trycker på en knapp känner det automatiska pressarfotstrycket på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- och brodermaskin av tygtjockleken. Detta ger en perfekt jämn matning i alla tyger och/eller vadd. Vändläget känner av tygtjockleken för omedelbar vändning.

Bekvämlighet

Exclusive SEWING ADVISOR® & EMBROIDERY ADVISOR™

Automatiska inställningar och expertråd för optimala sömnads- och broderiresultat. Ange tygval, tjocklek och sömnadsteknik och Exclusive SEWING ADVISOR® tar hand om alla inställningar – söm, stygnbredd, stygnlängd, trådspänning, sömnadshastighet och pressarfotstryck. EMBROIDERY ADVISOR™ rekommenderar rätt nål och mellanlägg när du anger tygval och tjocklek. Du får också tips om broderier med speciella tyger och trådar.
Fortsätt berättelsen
Skjorta med korsstygn
Tips för herrskjortan
Broderprogram
EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™
SEWING & EMBROIDERY ADVISOR™