En skål til kærligheden

Udforsk brugervenligheden ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen.

Bekvemmelighed

Kjolen med cutwork-broderier

Isabelle ønskede at føle sig som en prinsesse til sin forlovelsesfest. Selvfølgelig har hun ikke et klædeskab fyldt med festkjoler eller en skattekiste fyldt med guld. Men hun har kreativiteten og håndelaget til at forvandle sig til den prinsesse, som Eric allerede ser hende som. Med DESIGNER RUBY™ har hun kunnet forvandle sin vision til den sødeste og mest elegante kjole, hun nogensinde har syet. Med EMBROIDERY ADVISOR™-funktionen til automatisk klipning af hoppesting kunne hun tilføje cutwork-broderier med en perfektion, som hun ikke før havde troet var mulig. Få tips og råd til syning af HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ cutwork-kjolen nedenfor. Du kan også få flere oplysninger om de praktiske funktioner ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen.

Bekvemmelighed

Syvejledning til kjolen

Den pragtfulde kjole er syet med de enestående, indbyggede cutwork-broderier på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™. Funktionen til placering af motivet blev brugt til nemt at sammensætte broderierne.
Klik for at downloade

Bekvemmelighed

Automatisk klipning af hoppesting

Funktionen til automatisk klipning af hoppesting klipper hoppestingene på broderiet og trækker trådenderne om på vrangsiden.

Bekvemmelighed

Flere lyskilder

Rækker af lys-emitterende dioder (LED) over nåleområdet og syfladen gør det nemmere at sy og fjerner skygger.
Kjolen med cutwork-broderier
Syvejledning til kjolen
Automatisk klipning af hoppesting
Flere lyskilder
Gå videre med historien

Bekvemmelighed

Skjorten med korssting

Her til morgen overraskede Isabelle Eric med en flot forlovelsesgave. Hun havde forvandlet en enkel og flot skjorte til et mere elegant stykke beklædning ved at tilføje diskrete, dekorative korsstingsbroderier. Ved hjælp af HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ og den valgfrie HUSQVARNA VIKING® 5D™ Embroidery Software kunne Isabelle opdele motivet perfekt. Eric bryder sig ikke om for mange detaljer, så hun passede på med at gøre det enkelt. Og han var vild med skjorten! Den passer også rigtig godt sammen med hans slips, synes du ikke? Få flere oplysninger om HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™-skjorten med korssting og de praktiske funktioner ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen.

Bekvemmelighed

Tips til herreskjorten

Det flotte korsstingsmotiv på skjorten er et af de broderimotiver, der følger med maskinen. Den valgfrie HUSQVARNA VIKING® 5D™ Embroidery Software blev brugt til at opdele motivet.

Bekvemmelighed

Ekstra HUSQVARNA VIKING® 5D™ Embroidery Software

HUSQVARNA VIKING® 5D™ Embroidery Software tilføjer en helt ny dimension til dit personlige broderi! På lanceringstidspunktet for DESIGNER RUBY™ fås 5D™ Embroidery Software kun på visse markeder.

Bekvemmelighed

EKSKLUSIVT SENSOR SYSTEM™

Justerer fremføringen i forhold til stoffets tykkelse og giver en perfekt og jævn fremføring. Med et let tryk på fodpedalen eller ved at trykke på en knap registrerer det sensorstyrede trykfodstryk på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen automatisk stoffets tykkelse. Dette sikrer en fuldstændig ensartet fremføring af alle slags stoffer og/eller pladevat. Den sensorstyrede drejning af trykfoden føler stoffets tykkelse og giver drejeløft af stoffet.

Bekvemmelighed

Eksklusiv SEWING ADVISOR® & EMBROIDERY ADVISOR™

Automatiske indstillinger og ekspertråd, som giver optimale sy- og broderiresultater. Angiv stoftype, vægt og syteknik – så ordner den eksklusive funktion SEWING ADVISOR® alle indstillinger – søm, stingbredde, stinglængde, trådspænding, syhastighed og trykfodstryk. Funktionen EMBROIDERY ADVISOR™ anbefaler den hensigtsmæssige nål og det hensigtsmæssige stabiliseringsmateriale, når du indtaster stoffets type og vægt. Plus tip til brodering med specialstoffer og -tråde.
Gå videre med historien
Skjorten med korssting
Tips til herreskjorten
Broderisoftware
EKSKLUSIVT SENSOR SYSTEM™
SEWING & EMBROIDERY ADVISOR™