Een toast op de liefde

Ontdek het gemak van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Gemak

De jurk met opengewerkt borduurwerk

Isabelle wilde zich een echte prinses voelen op haar verlovingsfeest. Ze heeft natuurlijk geen kast vol baljurken en ook geen schatkist met goud. Maar ze heeft wel de creativiteit en de vaardigheden om zichzelf om te toveren in de prinses die Eric al lang in haar ziet. Met de DESIGNER RUBY™ kon ze haar droom omzetten in de allermooiste droomjurk die ze ooit heeft gemaakt. Dankzij de functies EMBROIDERY ADVISOR™ en Automatisch sprongsteken afsnijden kon ze opengewerkt borduurwerk maken met een perfectie die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Hieronder vindt u tips en suggesties voor het maken van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ jurk met opengewerkt borduurwerk. U kunt ook meer lezen over de handige functies van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Gemak

Instructies voor de jurk

De schitterende jurk is gemaakt met de unieke ingebouwde opengewerkte borduurmotieven van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™. Er is Design positioning gebruikt om de borduurmotieven eenvoudig op elkaar aan te laten sluiten.
Klik om te downloaden

Gemak

Automatisch sprongsteken afsnijden

De functie Automatisch sprongsteken afsnijden snijdt de sprongsteken in het borduurmotief af en trekt de draaduiteinden naar beneden.

Gemak

Dubbele verlichting

Rijen LED-lampjes in het naaldgebied en bij het naaioppervlak maken het naaien eenvoudig en heffen de schaduwen op.
De jurk met opengewerkt borduurwerk
Instructies voor de jurk
Automatisch sprongsteken afsnijden
Dubbele verlichting
Lees verder

Gemak

Het overhemd met kruissteken

Vanochtend heeft Isabelle Eric verrast met een welbedacht verlovingscadeau. Ze heeft een eenvoudig maar mooi overhemd veranderd in een eleganter kledingstuk door subtiel decoratieve kruissteekmotieven aan te brengen. Met de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ en de optionele HUSQVARNA VIKING® 5D™ Embroidery Software kon Isabelle het borduurmotief perfect opsplitsen. Eric houdt niet van veel tierelantijntjes, dus ze heeft het eenvoudig gehouden. En hij vond het prachtig! Het past ook perfect bij zijn stropdas, vindt u ook niet? Hieronder kunt u meer te weten komen over het HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ kruissteekoverhemd en de handige functies van de HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine.

Gemak

Tips voor het herenoverhemd

Het leuke kruissteekmotief dat op het overhemd is gebruikt, is één van de borduurmotieven die bij de machine horen. De optionele HUSQVARNA VIKING® 5D™ Embroidery Software is gebruikt om het motief op te splitsen.

Gemak

Optionele HUSQVARNA VIKING 5D™ Embroidery Software

HUSQVARNA VIKING® 5D™ Embroidery Software geeft uw persoonlijke borduurwerk een hele nieuwe dimensie! Op het moment van de introductie van de DESIGNER RUBY™ is de 5D™ Embroidery Software nog niet in alle landen leverbaar.

Gemak

EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™

Past zich aan uw stofdikte aan voor een perfect, gelijkmatig stoftransport. Met een tikje op het voetpedaal of de aanraking van een toets voelt de Sensor-persvoetdruk van uw HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ naai- en borduurmachine automatisch de dikte van de stof. alle soorten stoffen en/of tussenvullingen worden daardoor perfect gelijkmatig getransporteerd. De Sensorvoet draaipositie voelt de dikte van de stof om te kunnen draaien.

Gemak

Exclusive SEWING ADVISOR® & EMBROIDERY ADVISOR™

Automatische instellingen en deskundig advies voor optimale naai- en borduurresultaten. Geef het type en gewicht van de stof en de naaitechniek aan en de Exclusive SEWING ADVISOR® functie denkt aan alle instellingen - steek, steekbreedte, steeklengte, draadspanning, naaisnelheid en persvoetdruk. De EMBROIDERY ADVISOR™ functie beveelt de juiste naald en versteviging aan wanneer u het type en het gewicht van uw stof invoert. U krijgt ook tips voor borduren met speciale stoffen en garens.
Lees verder
Het overhemd met kruissteken
Tips voor het herenoverhemd
Embroidery Software
EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™
SEWING & EMBROIDERY ADVISOR™