Deltag i festen

Opdag mulighederne ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen.

Muligheder

Kærlighedshistorien

Velkommen til Isabelle og Erics forlovelsesfest. De er virkeligt lykkelige for at dele deres kærlighed med venner og familie. Og med dig. Denne kærlighedshistorie har dog en tredje hovedperson – en utroligt kapabel, praktisk og innovativ én af slagsen. HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen. Denne fantastiske maskine har spillet en vigtig rolle, da denne fejring skulle gøres helt uforglemmelig og personlig, og det startede med Isabelles yndige broderede indbydelser. Gå videre med historien, hvis du vil se mange flere betagende sy- og broderikreationer! Eller brug et øjeblik på at udforske den interaktive touch-skærm i farver og andre unikke funktioner ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ nedenfor.

Muligheder

Tips til indbydelsen

Den eksklusive indbydelse er kreeret med indbyggede sømme og broderialfabeter. Alle er tilpasset direkte på den interaktive touch-skærm i farver på Designer Ruby™ og syet i én rammemontering.

Muligheder

Interaktiv touch-skærm i farver

Den store interaktive DESIGNER®-skærm med skarp 3D-visning har en høj opløsning. Ud over størrelsen er touch-skærmen i farver også nem at bruge.

Muligheder

Sidevejs fremføring

De smukke hjerteformede sømme på indbydelsen er én af de fantastiske indbyggede sømme. Der er brugt sidelæns fremføring til at skabe de 25 mm brede pyntesømme.

Muligheder

Farverig pegepind

Du skal bare bruge pegepinden eller en valgfri USB-mus til at aktivere en funktion, en søm eller en oplysning med et enkelt tryk!
Kærlighedshistorien
Tips til indbydelsen
Interaktiv touch- skærm i farver
Sidevejs fremføring
Farverig pegepind
Gå videre med historien

Muligheder

Den festlige quilt

Isabelle elsker at udtrykke sin kreativitet, ligesom hendes familie og venner. Denne fest er en enestående mulighed for at dele deres kreationer gavmildt med hinanden. Isabelles mor, Louise, har lavet en ret unik gave til det unge par. På grund af den store sy- og broderiflade på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ har hun været i stand til at sy en stor specialsyet quilt, som vil tilføre varme og skønhed til Isabelle og Erics fremtidige hjem og de børnebørn, som Louise glæder sig sådan til. Hent en syvejledning til den festlige DESIGNER RUBY™ quilt nedenfor. Du kan også få flere oplysninger om funktionerne ved HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen.

Muligheder

Vejledning til quilten

Den store sy- og broderiflade giver fantastiske muligheder for at kreere store syprojekter som f.eks. denne smukke quilt. De hjerteformede blomsterbroderier er placeret ved hjælp af den fantastiske funktion Design Positioning, som gør det muligt at placere hvert eneste motiv lige dér, hvor du ønsker, at det skal være.
Klik for at downloade

Muligheder

Tips til quiltemærkaten

Quiltemærkaten er kreeret direkte på den interaktive touch-skærm i farver på HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ med indbyggede alfabeter og broderimotiver. Den dekorative ramme omkring quiltemærkaten er syet med taperingsfunktionen, som automatisk mindsker stingbredden sting for sting, så der dannes perfekte hjørner. Tapering kan foretages i både sy- og broderitilstand.

Muligheder

Stor sy- & broderiflade

Mere plads til at skabe store syprojekter. HUSQVARNA VIKING® DESIGNER RUBY™ sy- og broderimaskinen har en ekstra lang friarm og et sensationelt broderiområde. Du kan bruge rammestørrelser på op til 360 x 200 mm!

Muligheder

DESIGNER™ Selection

Uendelige kreative muligheder. DESIGNER™ Selection tilbyder mere end 800 smukke sømme og bogstaver, som kan være op til 50 mm brede med frihåndssting, plus hundredvis af broderimotiver af høj kvalitet.
Gå videre med historien
Den festlige quilt
Vejledning til quilten
Tips til quiltemærkaten
Stor sy- & broderiflade
DESIGNER™ Selection