Säg "Ja" till sömnadsglädjen!

Med sy- och brodérmaskinen DESIGNER RUBY deLuxe skapar du enkelt och effektivt unika, personliga kreationer för speciella tillfällen och vardagens alla underbara ögonblick. Lycka till!

Brudtärne-
klänning
Sjal Högtids-
quilt
Brudnäbbs-
klänning
Ring-
kudde
"Just Married"
flagga
Brud-
klänning
DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> brudtärneklänning

DESIGNER RUBY deLuxe brudtärneklänning

Isabelles bästa vän förlitade sig på den praktiska funktionen Embroidery Advisor och kunde enkelt följa alla ändringar och justeringar av broderiet på den stora, interaktiva skärmen. Det grafiska användargränssnittet är mycket användarvänligt. Och tack vare deLuxe Stitch System skapades de metalliska effekterna utan problem. Det stora brodérområdet i kombination med funktionen Design Positioning gör det enklare än någonsin att positionera broderier perfekt och skapa unika sömnadsprojekt.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> klänning och sjal till brudens mor

DESIGNER RUBY deLuxe klänning och sjal till brudens mor

Isabelles mamma sydde en egen vacker klänning och sjal till denna speciella dag! Hon förlitade sig på sitt hemliga vapen, deLuxe Stitch System på sy- och brodérmaskinen DESIGNER RUBY deLuxe™, för att skapa broderier i metalltråd som är lika vackra på båda sidor av det tunna sjaltyget. Den här sjalen är verkligen häpnadsväckande vacker! Trots hennes långa att göra-lista inför bröllopet sydde hon en elegant klänning med hjälp av de tidsbesparande specialfunktionerna Exclusive Sensor System technology och the Exclusive Sewing Advisor funktionen .

DESIGNER RUBY  deLuxe<sup>™</sup>  högtidsquilt

DESIGNER RUBY deLuxe högtidsquilt

Att sy högtidsquilten var rena barnleken för Isabelles mamma tack vare de rymliga sömnads- och brodérytorna samt tekniken Husqvarna Viking® Exclusive Sensor System technology. Den ger en perfekt och jämn matning i alla tyger, oavsett tjocklek. Quilten visades upp för paret på deras förlovningsfest, men Isabelle läser fortfarande den vackra inskriptionen då och då. Mammans hemlighet? Inbyggda brodérteckensnitt och tapering i broderbågen förstås!

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> brudnäbbsklänning

DESIGNER RUBY deLuxe brudnäbbsklänning

Med hjälp av den tidsbesparande funktionen Exclusive SEWING ADVISOR® sydde Isabelle på kort tid en tyllkjol till sin brorsdotter, som var brudnäbb. Naturligtvis ville den lilla flickan även ha matchande blomnålar som höll håret borta från ansiktet denna speciella dag. Med pop up-broderierna var det inga problem!

Ringkudde

DESIGNER RUBY deLuxe ringkudde

Marskalken bar stolt vigselringarna på en specialdesignad kudde med vackra sidmatningssömmar. Tack vare deLuxe Stitch System användes en mängd metalltrådar för att förstärka ringarnas glans. Wow!

Just Married -flagga

DESIGNER RUBY deLuxe "Just Married" -flagga

I hemlighet samlades några av Erics och Isabelles mest påhittiga vänner för att skapa bokstavsvimplarna till "Just Married" flagga banderollen. De använde broderteckensnitten från 5D Embroidery System. En av vännerna – en kreativ sömnadsentusiast – experimenterade med de inbyggda dekorsömmarna för att dekorera vimplarna. Vimplarna syddes i olika tyger och blandningen av fina, tunna tyger och kraftigare material gjorde banderollen till ett konstverk som det lyckliga paret aldrig kommer att glömma.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> brudklänning

DESIGNER RUBY deLuxe brudklänning

Tack vare deLuxe Stitch System tvivlade Isabelles mamma inte en sekund på att hennes brodérmaskin skulle skapa fantastiska broderier till och med med de mest svårhanterliga silver- och metalltrådarna. Funktionen Design Positioning såg till att broderierna passades in perfekt varje gång.