Husqvarna Viking®
deLuxe Stitch System
- Innovation när den är som bäst

Sy- och brodérmaskinen designer ruby deLuxe är utrustad med en av dagens mest avancerade sömnadstekniker – helautomatiska deLuxe Stitch System som matar fram exakt rätt trådmängd för varje stygn.

Den här fantastiska funktionen hjälper dig att uppnå bästa möjliga resultat och inspirerar till kreativitet. Besök närmaste återförsäljare och be om en "deLuxe demonstration" för att se hur den nyskapande funktionen fungerar i praktiken.


  • Lägg mindre tid och arbete på maskinjusteringar.
  • Proffsigt resultat oavsett tyg eller trådtyp.
  • Perfekt för metalltrådar och andra specialtrådar!
  • Vackra brodérstygn på båda sidor av tyget.
deLuxe
Stitch System
Trådmatning
och Trådspänning
The deLuxe<sup>™</sup> Stitch System

deLuxe Stitch System

BRODERA VACKRARE ÄN NÅGONSIN, MED MINDRE ANSTRÄNGNING.

Sy vackrare sömmar än någonsin tidigare, med mindre ansträngning. Med den unika, inbyggda och helautomatiska funktionen Husqvarna Viking® deLuxe Stitch System uppnår du fantastiska resultat på båda sidor om tyget. Du kan koncentrera dig på det roliga i stället för att ägna tid åt att ställa in maskinen och provsy. Resultaten blir fantastiska, till och med på mycket tunna material och med specialtråd, t.ex. metalltråd.

Thread Portioning and Thread Tension

Trådmatning och trådspänning

Innovativa deLuxe Stitch System matar övertråden på två olika sätt. Den bästa metoden väljs automatiskt så att det blir så enkelt som möjligt för dig.

Trådmatning

När trådmatningsfunktionen är aktiverad känner sy- och brodérmaskinen designer ruby deLuxe kontinuerligt av tygtjockleken och matar ut rätt trådmängd för varje stygn.

Trådspänning

När trådspänningsfunktionen är aktiverad ser spänningsskivorna till att övertråden har rätt spänning.