Zeg "Ja" tegen naaiplezier!

Met de DESIGNER RUBY deLuxe naai- en borduurmachine maakt u makkelijk en met voldoening unieke, persoonlijke projecten voor uw speciale gelegenheden en dagelijkse gekoesterde momenten. Veel plezier!

Bruids
meisjes jurk
Bruid Celebration
Quilt
Bloemen
meisje Jurk
Ringen
kussen
"Just Married"
vlag
Trouw
jurk
DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> bruidsmeisjesjurk

DESIGNER RUBY deLuxe bruidsmeisjesjurk

Isabelle's beste vriendin vertrouwde op de handige Embroidery Advisor functie en kon alle veranderingen en aanpassingen aan het borduurmotief eenvoudig volgen op het grote interactieve scherm. De grafische gebruikersinterface is zeer gebruiksvriendelijk. En dankzij het deLuxe Stitch System kon ze de metallic accenten zonder moeite aanbrengen. Dankzij de combinatie van het grote borduurgebied en de functie Motief plaatsen was het eenvoudiger dan ooit om borduurmotieven perfect te plaatsen voor unieke projecten.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> Mother of the Bride Dress and Wrap

DESIGNER RUBY deLuxeJurk en omslagdoek voor de moeder van de bruid

Isabelle's moeder heeft zelf haar jurk met omslagdoek gemaakt voor deze speciale dag! Ze vertrouwde op haar geheime wapen, het deLuxe Stitch System van de DESIGNER RUBY deLuxe naai- en borduurmachine, om metallic borduurmotieven te maken die er op beide zijden van de tere stof van de shawl even mooi uitzien. Wat een prachtige omslagdoek! Zelfs met haar lange to-do-lijst voor de bruiloft lukte het haar een elegante jurk te maken dankzij de speciale tijdbesparende functies: de Exclusive Sensor System technologie en de Exclusive Sewing Advisor functie.

DESIGNER RUBY  deLuxe<sup>™</sup>  Celebration Quilt

DESIGNER RUBY deLuxe Celebration Quilt

Isabelle's moeder heeft de Celebration quilt met veel plezier gemaakt, dankzij de grote naai- en borduurgebieden en de Husqvarna Viking® Exclusive Sensor System technologie. Dit zorgt voor een perfect gelijkmatig stoftransport bij iedere stofdikte. Het paar kreeg de quilt op hun verlovingsfeestje, maar Isabelle leest nog steeds af en toe met plezier de inscriptie. Het geheim van haar moeder? Ingebouwde borduurlettertypes en tapering in de borduurring, natuurlijk.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> jurk voor het bloemenmeisje

DESIGNER RUBY deLuxe jurk voor het bloemenmeisje

Met de tijdbesparende Exclusive SEWING ADVISOR® functie maakte Isabelle snel een rokje van tule voor haar nichtje, het bloemenmeisje. Natuurlijk wilde het meisje ook bijpassende bloemenspeldjes om haar haar op deze speciale dag uit haar ogen te houden. Hoera voor de pop-up borduurmotieven!

ringenkussen

DESIGNER RUBY deLuxe ringenkussen

De ringendrager bracht de trouwringen trots naar voren op een prachtig kussen dat speciaal was ontworpen met prachtige brede zijwaartse steken. Dankzij het deLuxe Stitch System konden er veel metallic garens worden gebruikt om de ringen nog meer te laten fonkelen. Wow!

Just Married Flag

DESIGNER RUBY deLuxe vlag "Just Married"

Als verrassing hadden enkele wat meer "creatieve" vrienden van Eric en Isabelle samen de vlaggetjes gemaakt met de letters "Just Married". Ze gebruikten de borduurletters van het 5D Embroidery System. Gelukkig is een van hun vriendinnen handig met de naaimachine en versierde zij de vlaggetjes met de ingebouwde decoratieve steken. De vlaggetjes werden gemaakt van verschillende stoffen en de combinatie van dunne, delicate stoffen met dikkere stoffen maakte het tot een waar kunstwerk dat het gelukkige paar voor altijd zal koesteren.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> trouwjurk

DESIGNER RUBY deLuxe trouwjurk

Dankzij het deLuxe Stitch System had Isabelle's moeder volledig vertrouwen in haar borduurmachine voor het maken van prachtige borduurmotieven met zelfs de moeilijkst verwerkbare speciale sliver en metallic garens. De functie Motief plaatsen zorgde ervoor dat haar borduurmotieven steeds weer perfect op elkaar aansloten.