Welkom bij

een onvergetelijke
ervaring

Een unieke Husqvarna Viking® bruiloft, mogelijk gemaakt door de nieuwe designer ruby deLuxe naai- en borduurmachine met het deLuxe Stitch System.


Borduurmotief bewerken
en vergroten/verkleinen
deLuxe
Stitch System
Exclusive SEWING ADVISOR®
en EMBROIDERY ADVISOR
Exclusive
Sensor System
Motief
plaatsen
Groot naai- en
borduuroppervlak

Borduurmotief bewerken en vergroten/verkleinen

Met Borduurmotief selecteren selecteert u snel één of vele borduurmotieven om te bewerken of aan te passen.

BORDUURMOTIEF BEWERKEN

Nieuwe manieren om uw borduurwerk te verbeteren en gemakkelijker dan ooit te maken.

  • Kleur wijzigen
  • Borduurmotieven dupliceren
  • Selectie toevoegen/verwijderen
  • Roteren/schaal/spiegelen

VERGROTEN/VERKLEINEN

Vergroot of verklein een borduurmotief tot precies de grootte die u nodig heeft, waarbij de juiste dichtheid en het juiste opvultype behouden blijven.

deLuxe Stitch System

Naai mooiere borduurmotieven dan ooit, maar met minder moeite. Met het unieke ingebouwde en volledig automatische Husqvarna Viking® deLuxe Stitch System bereikt u verbluffende resultaten op beide zijden van de stof. Het zorgt ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan de leuke kant van het naaien in plaats van aan machine-instellingen en proeflapjes. Zelfs op dunne materialen en met speciale garens (zoals metallic) krijgt u een fantastisch resultaat!

Exclusive Sewing Advisor® en Exclusive Embroidery Advisor

Selecteer uw type stof en naaitechniek en de Exclusive SEWING ADVISOR® functie stelt onmiddellijk alles voor u in; de EMBROIDERY ADVISOR functie geeft aanbevelingen voor prachtige borduurresultaten!

De functie stelt de beste steek, steekbreedte, steeklengte, draadhoeveelheid/-spanning, naaivoetdruk en naaisnelheid in. De functie geeft suggesties voor de naald, versteviging, boven- en onderdraad. U krijgt ook extra tips voor borduren met speciale stoffen en garens.

Exclusive Sensor System technologie

Het systeem voelt automatisch doorlopend iedere dikte van de stof terwijl u naait en past zich aan voor een perfect gelijkmatig stoftransport.

SENSORVOET OMHOOG

De naaivoet wordt automatisch omlaag en omhoog gebracht voor iedere naaitechniek Er zijn vier posities: omlaag, draaien, omhoog en extra hoog. Verzinkt de transporteur automatisch voor maximale ruimte om dikke stoffen en quilts eenvoudig onder de naaivoet te kunnen schuiven.

SENSORVOET DRAAISTAND

De naaivoet voelt de dikte van de stof wanneer u stopt met de naald omlaag. Automatische zwevende positie om te kunnen draaien, eenvoudig appliqueren en quilten. Uw handen blijven vrij om de stof te geleiden.

SENSORVOETDRUK

Voelt doorlopend de dikte van de stof en past automatisch de naaivoetdruk aan.

Motief plaatsen

De functie Motief plaatsen laat uw borduurmotieven steeds weer perfect op elkaar aansluiten. U kunt uw borduurmotieven gemakkelijk met een verbazingwekkende precisie plaatsen. Maak doorlopende borduurmotieven zo groot als u wilt. De Wizard Motief Plaatsen maakt het eenvoudig.

Groot naai- en borduuroppervlak

Het grote naaioppervlak met bijna 250 mm rechts van de naald zorgt dat u eenvoudig grote quilts, woonaccessoires en kleding kunt naaien.

U kunt grote borduurmotieven maken en borduren tot 360 x 200 mm zonder de stof opnieuw in de borduurring te spannen.

De designer ruby deLuxe naai- en borduurmachine biedt een groot aantal functies om uw hartenwensen te vervullen. De reis begint zodra u uw borduurmotieven en steken bekijkt, aanraakt en bewerkt op het heldere, grote interactieve kleuren-touchscreen. Zodra u begint te naaien ontdekt u meer voordelen van onze geavanceerde technologie, die in het hart van de machine is verborgen: het deLuxe Stitch System.

Meer Functies & Voordelen