Sig "JA" til glæden ved at sy!

Sy- og broderimaskinen DESIGNER RUBY deLuxe gør det nemt og sjovt at skabe unikke og personlige projekter til særlige lejligheder og hverdagens kærlige øjeblikke. Held og lykke!


Kjole til
brudepige
Wrap Bryllups
quilt
Kjole
til blomsterpige
Pude til
vielsesring
"Just Married"
Flag
Brude
kjole
DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> Maid of Honor Dress

DESIGNER RUBY deLuxe – kjole til brudepige

Isabelles bedste ven satte sin lid til den praktiske funktion Embroidery Advisor og kunne nemt følge enhver ændring og justering af motivet på den store interaktive skærm. Den grafiske brugergrænseflade er helt igennem brugervenlig. Og takket være maskinens deLuxe Stitch System var det uproblematisk at lave effekterne med metaltråd. Kombinationen af det store broderiområde og funktionen Design Positioning gjorde det nemmere end nogensinde før at placere motiverne perfekt, så resultatet blev helt unikt og enestående.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> Mother of the Bride Dress and Wrap

DESIGNER RUBY deLuxe – kjole til brudens mor

Isabelles mor lavede sin egen vidunderlige kjole med tilhørende sjal til denne særlige dag! Hun stolede på sit hemmelige våben - deLuxe Stitch System på sy- og broderimaskinen DESIGNER RUBY deLuxe – til at sy broderier med metaltråd på sjalet, hvor begge sider af det fine stof skulle være lige flotte. Det her er et sjal, man kun kan sige "wow" til! Selv med den lange liste, hun havde over ting, der skulle nås til brylluppet, kunne hun kreere en elegant kjole takket være de særligt tidsbesparende funktioner: teknologien i maskinens Exclusive Sensor System og funktionen Exclusive Sewing Advisor.

DESIGNER RUBY  deLuxe<sup>™</sup>  Celebration Quilt

DESIGNER RUBY deLuxe – bryllupsquilt

At lave bryllupsquilten var en fornøjelse for Isabelles mor på grund af de rummelige sy- og broderiflader og teknologien i maskinens Husqvarna Viking® Exclusive Sensor System. Denne teknologi leverer en perfekt og jævn transport uanset stoftykkelsen. Quilten blev fremvist for parret ved deres forlovelsesfest, men fra tid til anden læser Isabelle kærligt inskriptionen. Hendes mors hemmelighed? Indbyggede broderiskrifttyper og tapering i rammen naturligvis.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> Flower Girl dress

DESIGNER RUBY deLuxe - kjole til blomsterpige

Ved hjælp af den tidsbesparende funktion Exclusive SEWING ADVISOR® lavede Isabelle nemt og hurtigt et tylskørt til sin niece, blomsterpigen. Naturligvis ville den lille pige også gerne have matchende hårnåle med blomster til at holde håret væk fra øjnene på denne specielle dag. Broderimotiver med relief-effekt redder det hele!

– pude til vielsesring

DESIGNER RUBY deLuxe – pude til vielsesring

Forloveren bar stolt vielsesringene på en smuk pude specialdesignet med flotte brede sideværtssømme. Takket være maskinens deLuxe Stitch System var det muligt at bruge masser af metaltråd til at fremhæve ringenes funklen. Wow!

Just Married Flag

DESIGNER RUBY deLuxe – flag med teksten "Just Married"

Som en overraskelse havde nogle af Eric og Isabelles mere udspekulerede venner fundet sammen om at lave bogstavflagene til "Just Married" -banneret. De brugte broderede skrifttyper fra 5D Embroidery System. Heldigt nok var en af deres venner ivrig syentusiast, der lod sig rive med af indbyggede sømme til at pynte flagene med. Flagene blev syet i forskellige stoftyper, og blandingen af fine, sarte stoffer kombineret med kraftigere stof gjorde dette til et kunstværk, der for altid vil blive værdsat af det lykkelige par.

DESIGNER RUBY deLuxe<sup>™</sup> Wedding Dress

DESIGNER RUBY deLuxe – brudekjole

Takket være maskinens deLuxe Stitch System havde Isabelles mor fuldstændig tillid til, at hendes broderimaskine kunne lave enestående broderimotiver, også selv om der skulle bruges de mest udfordrende sølv- og metaltråde. Takket være funktionen Design Positioning passede hendes broderimotiver perfekt sammen hver eneste gang.