Velkommen til

en uforglemmelig
oplevelse

Et helt unikt bryllup fra Husqvarna Viking® blev gjort muligt med den nye sy- og broderimaskine designer ruby deLuxe med funktionen deLuxe Stitch System.


Redigering og tilpas-
ning af broderimotiv
deLuxe
Stitch System
Exclusive SEWING ADVISOR®
& EMBROIDERY ADVISOR
Exclusive
Sensor System
Design
Positioning
Stor sy- og
broderiflade
Redigering og tilpasning af broderimotiv
Redigering og tilpasning af broderimotiv

Redigering og tilpasning af broderimotiv

Med motivvælgeren kan du hurtigt vælge et eller mange broderier til redigering eller personlig tilpasning.

REDIGERING AF BRODERIMOTIVET

Nye måder at forbedre din broderioplevelse på og gøre det nemmere end nogensinde før.

  • Skift trådfarve
  • Kopiering af motiver
  • Tilføj/fjern markering
  • Roter/skaler/spejlvend

RESIZE

Du kan forstørre eller formindske et broderimotiv til lige præcis den størrelse, du behøver, og bibeholde den korrekte tæthed og udfyldningstype.

deLuxe Stitch System

Sy endnu smukkere sømme end nogensinde før, men med mindre arbejdsindsats. Med det unikke, indbyggede og fuldautomatiske Husqvarna Viking® deLuxe Stitch System kan du opnå imponerende sømme på begge sider af stoffet. Systemet gør, at du kan bruge mere tid på alt det sjove i stedet for at skulle bruge tiden på at indstille maskinen og sy prøver. Selv på næsten gennemsigtige stoffer og med specialtråd som metaltråd får du et fantastisk resultat!

Funktionerne Exclusive Sewing Advisor® og Exclusive Embroidery Advisor

Vælg den ønskede stoftype og syteknik, og Exclusive SEWING ADVISOR® gør med det samme alt klart for dig – og EMBROIDERY ADVISOR giver dig råd om, hvordan du får de flotteste broderiresultater!

Indstiller automatisk den bedste søm, stingbredde, stinglængde, trådudmåling/trådspænding, det bedste trykfodstryk og den bedste syhastighed. Kommer med anbefalinger vedrørende nål, stabiliseringsmateriale samt over- og undertråd. Indeholder også yderligere tip til brodering med specialstoffer og specialtråde.

Exclusive Sensor System-teknologi

Systemet registrerer og justerer automatisk og kontinuerligt stoffets tykkelse og sikrer en fuldstændig jævn stoffremføring.

SENSORSTYRET TRYKFODSLØFT

Trykfoden sænkes og hæves automatisk ved valg af hver enkelt syteknik. Der er fire positioner: ned, drej, op, ekstra løft. Sænker automatisk transportøren for at give mest mulig plads til, at kraftige stoffer og quilte kan glide ubesværet under trykfoden.

SENSORSTYRET DREJNING AF TRYKFODEN

Trykfoden registrerer stoffets tykkelse, når du standser med nålen nede. Automatisk flydende position, som gør det muligt at dreje stoffet med det samme og dermed nemt at sy applikationer og quilte. Du har hænderne fri til at styre stoffet.

SENSORSTYRET TRYKFODSTRYK

Registrerer hele tiden stoffets tykkelse og justerer automatisk trykfodstrykket.

Design Positioning

Funktionen Design Positioning hjælper dig med at placere broderierne, så de passer perfekt sammen hver eneste gang. Det er utroligt nemt at placere motiverne med stor præcision. Du kan lave uendelige motiver lige så store, som du ønsker. Guiden Design Positioning gør det legende let.

Stor sy- og broderiflade

Den store syflade på næsten 250 mm til højre for nålen gør det uproblematisk at sy store quilte, boligtekstiler og beklædning.

Du kan oprette og brodere store motiver på op til 360 x 200 mm uden at skulle spænde stoffet om i rammen.

Sy- og broderimaskinen designer ruby deLuxe tilbyder en lang række funktioner, der kan gøre dine drømme til virkelighed. Rejsen begynder, når du ser, berører og tilpasser dine broderier og sømme på den levende og store interaktive farvetouchskærm. Når du først begynder at sy, vil du opdage endnu flere fordele ved vores førende og avancerede teknologi, som er selve hjertet i maskinen – nemlig vores deLuxe Stitch System.

Flere funktioner & fordele