Husqvarna Viking®
deLuxe Stitch System
- Det innovative omdrejningspunkt

Sy- og broderimaskinen designer ruby deLuxe rummer et af de mest exceptionelle fremskridt inden for sy- og broderiteknologien – det fuldautomatiske deLuxe Stitch System, der udmåler den optimale mængde tråd til hvert eneste sting.

Denne helt unikke maskine vil gøre det muligt for dig at opnå de allerbedste resultater og inspirere din kreative side. Kig forbi hos den nærmeste forhandler, og få en "deLuxe demo", så du med egne øjne kan opleve essensen af innovation!


  • Du skal bruge mindre tid og energi på at indstille maskinen.
  • Du får en høj sykvalitet uanset stof- eller trådtype.
  • Perfekt til metaltråd og andre specialtråde!
  • Flotte broderiresultater på begge sider af stoffet.
deLuxe
Stitch System
Trådudmåling og
trådspænding
The deLuxe<sup>™</sup> Stitch System

deLuxe Stitch System

SY ENDNU SMUKKERE SØMME END NOGENSINDE FØR, MEN MED MINDRE ARBEJDSINDSATS.

Sy endnu smukkere sømme end nogensinde før, men med mindre arbejdsindsats. Med det unikke, indbyggede og fuldautomatiske Husqvarna Viking® deLuxe Stitch System kan du opnå imponerende sømme på begge sider af stoffet. Systemet gør, at du kan bruge mere tid på alt det sjove i stedet for at skulle bruge tiden på at indstille maskinen og sy prøver. Selv på næsten gennemsigtige stoffer og med specialtråd som metaltråd får du et fantastisk resultat!

Thread Portioning and Thread Tension

Trådudmåling og trådspænding

Det innovative stingsystem deLuxe Stitch System kan fremføre overtråden på to forskellige måder og vælger automatisk den bedste måde. Det gør det nemt for dig.

Trådudmåling

Når trådudmålingsfunktionen er aktiv, måler sy- og broderimaskinen designer ruby deLuxe kontinuerligt stoffets tykkelse for at kunne udmåle den rette mængde tråd til hvert sting.

Trådspænding

Når der anvendes Trådspænding, holder trådspændingsskiverne den rigtige spænding i overtråden.