Husqvarna Viking®
deLuxe Stitch System
- Het hart van de innovatie

De designer ruby deLuxe naai- en borduurmachine heeft een van de meest bijzondere eigenschappen op het gebied van naai- en borduurtechnologie: het volledig automatische deLuxe Stitch System , dat de optimale hoeveelheid garen afmeet voor iedere afzonderlijke steek.

Dit waardevolle juweel helpt u bij het behalen van de beste resultaten en inspireert uw creativiteit. Bezoek uw plaatselijke dealer en maak een "deLuxe demo" mee om het hart van de innovatie in actie te zien!


  • U bent minder tijd en moeite kwijt aan het instellen van de machine.
  • Resultaten van hoge kwaliteit, onafhankelijk van de stof of het type garen.
  • Perfect voor metallic en andere speciale garens!
  • Prachtige borduurmotieven op beide zijden van de stof.
deLuxe
Stitch System
Draadhoeveelheid
en Draadspanning
The deLuxe<sup>™</sup> Stitch System

deLuxe Stitch System

BORDUUR MOOIER DAN OOIT MET MINDER MOEITE.

Naai mooiere steken dan ooit, maar met minder moeite. Met het unieke ingebouwde en volledig automatische Husqvarna Viking® deLuxe Stitch System bereikt u verbluffende resultaten op beide zijden van de stof. Het zorgt ervoor dat u meer tijd kunt besteden aan de leuke kant van het naaien in plaats van aan machine-instellingen en proeflapjes. Zelfs op dunne materialen en met speciale garens (zoals metallic) krijgt u een fantastisch resultaat!

Draadhoeveelheid en Draadspanning

Draadhoeveelheid en Draadspanning

Het innovatieve deLuxe Stitch System heeft twee manieren om de bovendraad te transporteren. Het selecteert automatisch de beste optie. Dit allemaal voor uw gemak.

Draadhoeveelheid

Wanneer Draadhoeveelheid actief is, meet de designer ruby deLuxe naai- en borduurmachine doorlopend de dikte van de stof om de juiste hoeveelheid garen af te geven voor iedere steek.

Draadspanning

Wanneer Draadspanning actief is, behouden de spanningsschijven de juiste hoeveelheid spanning op de bovendraad.